Магазин "Фламінго"

Фламінго - фото
вулиця Головна, 189
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт10:00 - 19:00Без перерви
Сб10:00 - 18:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

Скільки часу вам доводиться щодня витрачати, що приготувати справді смачну та корисну їжу? Декілька годин? А це не тому, що вам доводиться робити багато «зайвих рухів», які за вас зможе зробити якісна техніка для кухні? Наприклад, кухонний комбайн, який в рази скоротить час на порізку овочів, перемелені м'яса чи ще багатьох інших «штрихів». А що вже говорити про мультиварку, яка приготує майже так само, як ви. Чи надійну газову плиту? З усіма цими речами приготування їжі для вас буде приємною забавою, а отже й насолодитись стравою у вас буде більше сил. Особливо, якщо ще й подавати ваш витвір кулінарного мистецтва на якісному та стильному осуді. Зацікавились? Плануєте придбати й собі такі дива техніки? Тоді ми чекаємо вас у нашому магазині «Фламінго».
Магазин «Фламінго» — один з кращих серед магазинів кухонної техніки, посуду та сувенірів.
Ми впевнені, що зможемо вам запропонувати все необхідне і не тільки тому, що у нас широкий асортимент. За більш як 20 років досвіду нам вдалось вивчити потреби та побажання клієнтів, постійно розширювати асортимент новинками та пропонувати тільки якість і надійність.
Вся продукція, запропонована у нашому магазині, відповідає стандартам якості та безпеки. Ви можете сміливо готувати різноманітні страви та бути впевненими у їх поживності й смаку. Ми знаємо, що не тільки їжа повинна бути якісною, але й техніка та посуд для приготування. Особливо важливими є матеріали, з яких вони виготовлені, а ми маємо всі відповідні сертифікати.
Пропонуємо продукцію тільки надійних та перевірених роками виробників, які встигли зарекомендувати себе з кращої сторони. Ми підібрали для вас понад 5000 найменувань товарів, а отже ви точно знайдете все необхідне для сервірування столу, приготування їжі (вбудовану побутову техніку), посуд (від виробників: Bohemia, Luminarc, Tefal, Tescoma) та різноманіття дрібниць. Саме все це стане неабияким доповненням для вашої оселі, або ж хорошим подарунком друзям чи знайомим на новосілля.
До кожного свята магазин «Фламінго» змінює асортимент сувенірів, щоб ви могли легко та зручно знайти саме той товар, який вам потрібний в даний момент.

Відгуки